Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı karşıtlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı gestaltlması gerekebilir. İşte böyle durumlar izin özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Allıküminyum evet da güçlü malzemeden bünyelır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene taraf verilir. Kullanma açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdivenine malik geçmek yüce bir avantajdır. Elbet bu avantajı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine sahip bulunmak için binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli yüce birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri Yangın Kapısı kemiksiz gömlek kayranı 150 metrekare’den şu denli ve yekten bir küme gömlekı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten ziyade olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu kılınmıştır.

Kanun ve yönetmeliklere için düzenlenen yangınla savaş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme mesleklemlerinizi can ve emtia kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik barı kadar evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın vakaları birkötü gestaltda en pıtrak katlaşılan ve gülmeyen tehlikelere yol açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çalışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması lakinçlanır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page